Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
Review (0)
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Review (0)
361,74 lei677,17 leiPret de baza Pret
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
Review (0)
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
Cutie depozitare 6 ceasuri de lux , 3 ochelari, sertar pentru bijuterii, inchidere cu clema, culoare cires
  • -52,31%
Review (0)
350,44 lei734,83 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, 2 creme de corp/maini, Summer Dream si Empress,

    Review (0)
    38,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, Pachet 2 creme de corp/maini, aroma Summer Dream si Empress, 50 ml

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Set Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, Pachet 2 creme de corp/maini, aroma Summer Dream si Empress

    Crema de maini si corp Perfume Jewels Summer Dream este ca o rasfrangere a verii intr-un flacon, capturand esenta vibrarii naturii si prospetimea inconfundabila a sezonului estival.

    • In prima nota, descoperi o explozie de vitalitate sub forma citricelor, in care parfumul suculent al lamaii si al mandarinei se impleteste armonios cu aroma dulce si zemoasa a portocalelor. Aceste arome te invita sa te pierzi intr-un dans jucaus printre razele soarelui, oferind o senzatie revigoranta si energizanta.
    • Pe masura ce te afunzi mai adanc in aceasta calatorie olfactiva, simti un val delicat de flori inflorite imbratisandu-ti simturile. Parfumul imbietor al trandafirului si al iasomiei iti infasoara pielea cu o dulceata subtila si un farmec floral imbietor, precum o briza parfumata ce te imbratiseaza tandru.
    • In culise, notele fructate de mango si cocos aduc o nota exotica si tentanta, completand armonios buchetul olfactiv. Aceste arome adauga o adiere tropicala, invitandu-te sa visezi la plaje insorite si la apusuri spectaculoase de soare, chiar si atunci cand te afli departe de ele.
    • Finalul acestei calatorii parfumate este marcat de o nota lemnos-amara, care adauga profunzime si rafinament intregii compozitii. Lemnul de santal si cedrul confera un echilibru subtil intre dulceata florala si prospetimea citricelor, transformand aceasta experienta olfactiva intr-o poveste complexa si captivanta.

          In regatul opulent al frumusetii si elegantei, crema de maini si corp "Perfume Jewels Empress" este simbolul suprem al rafinamentului si puterii feminine. Imbogatita cu un buchet olfactiv nobil si distins, aceasta crema iti infasoara pielea intr-o aura de mister si regalitate, transmitandu-ti sentimentul ca esti o imparateasa in propria ta lume.

    • Primul sarut al acestei creme iti reveleaza o nota plina de sofisticare, in care aromele luminoase si dulci se impletesc intr-un dans incantator. Bergamota si portocala iti rasfata simturile cu prospetimea lor vibranta, in timp ce acordurile subtile de piersica aduc o dulceata delicata si senzuala.
    • Pe masura ce te afunzi in adancurile acestei experiente olfactive, descoperi un buchet floral nobil si impunator. Esenta divina a trandafirului si a iasomiei iti imbratiseaza pielea cu o suavitate rafinata, emanand o eleganta atemporala si o feminitate incantatoare, precum petalele unei flori regale.
    • In culise, notele lemnoase si misterioase iti dezvaluie profunzimea si puterea acestei compozitii. Lemnul de santal si moscul adauga o nota de regalitate si mister, transformand aceasta experienta olfactiva intr-o calatorie prin palatele indepartate ale unui regat fermecator si indraznet.
    • In final, un acord delicat de vanilie si patchouli incheie aceasta simfonie olfactiva intr-un crescendo de senzualitate si eleganta. Acest final dulce si imbietor lasa in urma o amprenta memorabila, subliniind faptul ca fiecare femeie care foloseste "Perfume Jewels Empress" este o adevarata regina a propriei sale destine.

                                    

      !Contine ulei de masline!  Beneficiile uleiului natural de masline pentru piele sunt bine-cunoscute, conferind hidratare intensa si nutritie profunda, lasand pielea catifelata si supla. Imbogatita cu vitamine si antioxidanti, aceasta crema este perfecta pentru a-ti revigora si reimprospata pielea in fiecare zi.

    Setul format din cele 2 creme Perfume Jewels Summer Dream si Empress nu este doar un simplu set de creme, ci o calatorie olfactiva prin frumusetea si prospetimea verii combinata cu o calatorie in lumea bogata si fermecatoare a regalitatii feminine capturata intr-un flacon. Este o poveste parfumata care iti imbratiseaza simturile si te indeamna sa te bucuri de fiecare moment .

    DO5368
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, 2 creme de corp/maini, Summer Dream si Empress,

    16 alte produse in aceeasi categorie: