Cutie de culoare negru cu interior de carbon Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
 • -38,39%
Review (0)
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
 • -46,58%
Review (0)
361,74 lei677,17 leiPret de baza Pret
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
 • -51,52%
Review (0)
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
Cutie depozitare 6 ceasuri de lux , 3 ochelari, sertar pentru bijuterii, inchidere cu clema, culoare cires
 • -52,31%
Review (0)
350,44 lei734,83 leiPret de baza Pret
Top Category
Clienti nostri spun..
                                                             Informatii Livrare

Se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid: Sameday
La Doty.ro este disponibila si livrarea sambata, pentru care se percepe o taxa de 5 lei in plus.

Aveti dreptul si posibilitatea de a verifica integritatea produsului comandat, sa deschideti coletul si sa va asigurati ca ati primit ceea ce ati comandat, dar nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa) produsul.

Deschiderea coletului implica un cost de 4 lei in plus .

Termenul de expediere este de 1-2 zile lucratoare, iar livrarea lor nu ar trebui sa dureze mai mult de 1 zi. Astfel la comenzi plasate pana in ora 14:00, coletul va ajunge la destinatie imediat ziua urmatoare (zi lucratoare).

Sau se poate selecta optiunea de livrare Easybox si puteti ridica singuri coletul ( pentru a opta metoda easybox este necesar sa selectati easybox-ul dorit sau cel mai aproape de casa)


Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare peste 280 lei si se face prin curierat rapid Sameday.

Transportul durează aproximativ 1-2 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii, sau perioada indicata in cazul produselor cu alt termen de livrare.

In momentul expedierii vei primi un email cu nota de transport (AWB) a coletului pentru a putea urmari starea coletului tau. Livrarea pachetului se va face la adresa de destinaţie pentru care s-a făcut comanda.

Dupa ce comanda dumneavoastra a fost preluata de curier puteti urmari statusul coletului dumneavoastra introducand numarul AWB aici  (https://sameday.ro/)

 

                                                      Retur si schimb produs

Sunt 14zile la dispozitie pentru a returna un produs pe baza politicii noastre de retur, perioada care incepe a doua zi dupa ce ai primit gadgetul. Dorim sa ne anuntati telefonic (0756958686) sau pe email (contact@doty.ro).

Suntem la dispozitia dumneavoastra de luni pana vineri de la ora 9 la 17:00.

Produsul se trimite înapoi în ambalajul original, acesta și accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură.

Produsul trebuie sa fie însoţit de copia facturii. Returul este gratuit prin Sameday, in cazul in care nu sunt km suplimentari.

Doty.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.

In cazul in care, ulterior plasarii comenzii pe site,  clientul renunta la o parte din produsele adaugate initial sau alege sa returneze o parte din produse, astfel incat valoarea comenzii scade sub 280lei, clientul se angajeaza sa achite contravaloarea transportului asociata modalitatii de livrare selectata.

 

Dacă alegeti altă companie de curierat decat cea sugerata de noi, returul trebuie platit, si plata se face de catre client direct la curieratul ales.

 

Anumite produse si servicii sunt excluse din procedura de retur:

 

 • produse personalizate

 • produse perisabile

 • produse desigilate care au caracter de igiena sau personal

 • consumabile desigilate

 • carti, albume, reviste

 • produse DIY

 • produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat (cutia produsului)

 • imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate

 • echipamente protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software

 • aparatele care au fost montate

 • obiectele de bucatarie care au fost folosite

 • produse care prezinta urme de folosire

 • in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate

 

Garantia devine nula in urmatoarele situatii:

 • produsele sunt deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare, abuzive, sau intretinerii improprii.

 • daca un produs este folosit in alte scopuri decat cel pentru care a fost proiectat si este adus la reparat in garantie se va examina starea lui, se va identifica motivul defectarii si va vom raspunde.

 • daca s-au executat interventii asupra produsului de catre o persoana neautorizat.

 • produsul prezinta daune provocate de intemperii, incendii, tensiuni electrice accidentale.

 • garantia nu se acorda produsului deteriorat in urma unei lovituri daca se demonstreaza ca problema aparuta nu se datoreaza unor defecte de fabricatie sau de material va vom informa asupra costurilor reparatiei.

 • clientul va suporta costurile oricarei solicitati nefondate.

rimesti in contul mentionat in formularul de retur, in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ne-ai anuntat returul, prin e-mail sau telefon, suma de returnat minus costurile de transport pentru retur (daca ai ales un alt curier) , in cazul in care ai ales compania de curierat indicata de noi, nu exista costuri de transport pentru retur.

Daca alegi alta companie de curierat, poti plati direct transportul. Banii vor fi viraţi in cont in timp de 10 zile dupa ce produsele ajung la destinatie la Doty si sunt verificate.

In nici o situatie nu putem accepta colete cu ramburs, transport neachitat sau alte conditii care ne impiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la dumneavoastra.

Banii vor fi viraţi în cont in timp de 15 zile calendaristice după ce produsele ajung la destinaţie la Doty.ro si sunt verificate.