Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Suport aromaterapie Gold Hand, fantana curgatoare, 44 conuri incluse,usor de utilizat, efect satisfactor, auriu, 14 cm

    Review (0)
    98,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Suport aromaterapie Gold Hand, fantana curgatoare, 44 conuri incluse,usor de utilizat, efect satisfactor, auriu, 14 cm, Doty

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Suport aromaterapie Gold Hand

         Fericirea vine din interior, tocmai de aceea suntem preocupati in fiecare zi de starea ta de bine si ne dorim sa te poti regasi cu adevarat in fiecare clipa, sa te simti relaxat si linistit, sa fii zen.

         Pentru ca, uneori, ai nevoie de solutii care sa iti imbunatateasca viata, sa iti mentina optimismul si gandirea pozitiva , noi iti venim in ajutor si iti aducem acest Suport aromaterapie Gold Hand ,cu un design unic, impreuna cu 44 de conuri. (aromele sunt aleatorii)

         Spre deosebire de conurile "normale", fumul conurilor backflow NU se ridica in aer ci va curge . Astfel se produce un fenomen foarte similar cu cel al ghetii uscate, fumul gasindu-si incet, drumul spre cel mai apropiat punct de pamant. Cand conul backflow este plasat in interiorul arzatoarelor speciale pentru conuri backflow efectul este uimitor. Acesta creeaza un efect straniu si frumos de cascada / parau care iti va oferi satisfactie vizuala.

         Astfel, aromele actioneaza asupra simturilor noastre si ne influenteaza starea emotionala, psihica si fizica.Daca, in trecut, aromele erau folosite ca simple parfumuri, acum, ele sunt considerate aliati puternici pentru a depasi starile de stres, anxietate, pentru a ameliora durerea si tensiunea, pentru a regasi linistea, calmul sau pentru a stimula creativitatea.

         Mai mult decat celelalte simturi, mirosul este capabil sa ne influenteze chiar si starea emotionala, declansandu-ne amintiri, sentimente, dispozitii.

    Suportul aromaterapie Gold Hand , tip cascada curgatoare,te va ajuta ajuta sa ai o dispozitie pozitiva,  va creea o atmosfera propice pentru a fi mai echilibrati, mai calmi, mai linistiti si totodata mai fericiti.

    Doty
    DO3709
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Suport aromaterapie Gold Hand, fantana curgatoare, 44 conuri incluse,usor de utilizat, efect satisfactor, auriu, 14 cm

    16 alte produse in aceeasi categorie: