Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Pulverizator sub presiune OilPressure, pentru ulei sau otet sticla/plastic, 180 ml, manual, argintiu, Doty®️

    Review (0)
    63,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Pulverizator sub presiune OilPressure, pentru ulei sau otet  sticla/plastic, usor de utilizat, 180 ml, manual, argintiu, Doty®️

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Pulverizator sub presiune OilPressure

    Usor si rapid de utilizat, acum vei putea manca mai sanatos si fara grasime cu ajutorul Pulverizatorului sub presiune OilPressure.


    Alegeti sa folositi pulverizatorul atunci cand gatiti sau preparati salatele sau aperitivele preferate. Puteti pulveriza cu usurinta ulei direct in tigaie sau pe preparatele pe care vreti sa le gatiti sau sa le serviti.

    In primul rand, poate inlocui cu succes o oliviera clasica. Pentru cei care servesc masa va fi mai facil sa pulverizeze ulei sau otet pentru a imbunatati gustul si pentru a-l aduce cat mai aproape de preferintele personale. 

    In al doilea rand, puteti tine la indemana acest pulverizator in procesul de pregatire a meniului. Pulverizati pe carne inainte de a o introduce la cuptor, pulverizati o tava de copt, salatele. 
    Unul din motivele pentru care acest pulverizator isi va gasi imediat loc in bucataria dumneavoastra tine de practicitatea sa. 

    Este compact, usor de manevrat si faciliteaza o distribuire mai uniforma a uleiului sau otetului, comparativ cu o oliviera clasica. 

    Cand folositi oliviera clasica puteti turna sau picura ulei sau otet pe preparate, iar acest lucru nu este intotdeauna eficient. In plus, lichidul se poate poate prelinge destul de usor si pentru ca recipientul nu este inchis, in cele din urma poate fi mai dificil de curatat. 

    In schimb, pulverizatorul pentru ulei si otet 180 ml Berlinger Haus BH 1901 este extrem de practic, simplu de folosit si foarte elegant. Este suficient sa actionati unul sau mai multe pufuri si uleiul sau otetul va fi eliberat pe o suprafata mai extinsa. 

    Pulverizatorul cu o capacitate de 0.18 litri este fabricat din sticla transparenta, iar acest lucru va poate oferi un indiciu clar despre cantitatea ramasa de fiecare data in interior. 
    Ideal pentru restaurante. 

    • design minimalist
    • recipient din sticla transparenta
    • usor de utilizat
    • buton prin apasare/ trebuie mai intai sa apasati capacul de cateva ori pentru a introduce presiune in recipient, ulterior apasati butonul si pulverizati uleiul/otetul sau sosul de soia peste preferatul favorit
    • 180 ml
    Doty
    DO4645
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Pulverizator sub presiune OilPressure, pentru ulei sau otet  sticla/plastic, 180 ml, manual, argintiu, Doty®️

    16 alte produse in aceeasi categorie: