Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
Review (0)
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Review (0)
361,74 lei677,17 leiPret de baza Pret
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
Review (0)
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
Cutie depozitare 6 ceasuri de lux , 3 ochelari, sertar pentru bijuterii, inchidere cu clema, culoare cires
  • -52,31%
Review (0)
350,44 lei734,83 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Telecomanda universala pentru aparatul de aer conditionat All in One, operare usoara, alb, Doty®️

    Review (0)
    64,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Telecomanda universala pentru aparatul de aer conditionat All in One, operare usoara, alb, Doty®️

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Telecomanda universala pentru aparatul de aer conditionat All in One

    Telecomanda universala pentru aer conditionat este un produs inovator care este conceput pentru a usura viata utilizatorilor de aparate de aer conditionat din intreaga lume. Aceasta telecomanda este o telecomanda universala care poate fi folosita pentru a controla orice marca, marca sau model de aparat de aer conditionat, indiferent de locul in care se afla, ceea ce o face un instrument valoros pentru oricine cauta confort, eficienta si accesibilitate.

    Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei telecomenzi este versatilitatea sa. Indiferent daca aveti un aparat de aer conditionat split, fereastra sau portabil, aceasta telecomanda poate fi programata pentru a va opera unitatea cu usurinta. Aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa va faceti griji ca trebuie sa comutati intre telecomenzi daca se intampla sa aveti mai multe unitati de aer conditionat in casa sau in afacerea dvs. Totul este ingrijit de o singura telecomanda simpla si usor de utilizat.

    Un alt aspect important al telecomenzii universale pentru aer conditionat este confortul sau. Proiectata pentru a fi compacta si usoara, aceasta telecomanda poate fi transportata cu usurinta si utilizata oriunde si oricand. Indiferent daca va relaxati pe canapea, stati la birou sau va relaxati in pat, puteti controla unitatea de aer conditionat de oriunde v-ati afla, cu doar cateva clicuri pe buton.

    Pe langa versatilitatea si comoditatea sa, aceasta telecomanda este, de asemenea, foarte usor de utilizat. Cu un ecran mare si butoane intuitive, aceasta telecomanda este usor de citit si usor de utilizat. Are instructiuni de programare simple, iar optiunile de setare se explica de la sine, facandu-l usor de utilizat pentru orice nivel de calificare. Designul elegant al telecomenzii in sine este foarte atractiv, oferindu-i un aspect modern care va completa orice cadru de acasa sau de birou.


    Aceasta este o telecomanda universala a aparatului de aer conditionat, care poate fi folosita pentru marca de 99% din piata. Aceasta este o telecomanda universala a aparatului de aer conditionat cu lanterna si este foarte atent sa utilizati material luminos pentru butonul tortei, butoanele de temperatura +- si butonul de pornire, Aceste functii va permit sa gasiti telecomanda in intuneric si este foarte convenabil de utilizat . Acest model este foarte special in aspectul butoanelor, Foloseste trei butoane la rand, in total patru randuri, butonul de pornire, butonul de setare si butonul OK sunt independente. De asemenea, are multe functii, cum ar fi imperecherea butoanelor de marca, memorie de intrerupere a alimentarii, cronometru, incalzire rapida si racire rapida.

    Doty
    DO4903
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Telecomanda universala pentru aparatul de aer conditionat All in One, operare usoara, alb, Doty®️

    16 alte produse in aceeasi categorie: