Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
Review (0)
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Review (0)
361,74 lei677,17 leiPret de baza Pret
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
Review (0)
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
Cutie depozitare 6 ceasuri de lux , 3 ochelari, sertar pentru bijuterii, inchidere cu clema, culoare cires
  • -52,31%
Review (0)
350,44 lei734,83 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Sac pentru spalarea sutienelor la masina de spalat rufe BraProtection, poliester, inchidere cu fermoar, 28x19cm, crem, Doty®️

    Review (0)
    19,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Sac pentru spalarea sutienelor la masina de spalat rufe BraProtection, poliester, inchidere cu fermoar, 28x19cm, crem, Doty®️

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Sac pentru spalarea sutienelor la masina de spalat rufe BraProtection

    Sacul de spalat sutiene BraProtection va va proteja perfect lenjeria delicata impotriva prinderii si deformarii in timpul spalarii si centrifugarii. Are un fermoar convenabil care previne caderea lucrurilor in timpul spalarii.

    Utilizarea sacilor pentru spalarea sutienelor poate aduce mai multe beneficii pentru mentinerea lor intr-o stare buna. Acesti saci sunt special conceputi pentru a proteja sutienul in timpul ciclului de spalare in masina si pot aduce urmatoarele avantaje:

    • Protectie impotriva deteriorarilor: Sutienelor li se pot rupe bretelele, cupele sau alte parti delicate in timpul spalarii in masina. Utilizand un sac special pentru spalare, poti preveni frecarea si contactul direct cu alte articole de imbracaminte sau cu componentele masinii de spalat, evitand astfel deteriorarile.
    • Mentinerea formei: Sutienul este adesea confectionat din materiale elastice si structuri de sustinere. Spalarea in masina fara protectie poate duce la deformarea sau intinderea acestor componente. Un sac pentru spalare poate ajuta la mentinerea formei originale a sutienului.
    • Prevenirea deformarii cupelor: Cupelor sutienului le este important sa isi pastreze forma si structura initiala. Prin plasarea sutienului intr-un sac pentru spalare, se evita riscul ca acestea sa fie comprimate sau deformatate in timpul ciclului de spalare.
    • Prevenirea incurcarii bretelelor: Bretelele sutienului pot fi foarte subtiri si delicate, iar in timpul spalarii acestea pot sa se incurce intre ele sau cu alte articole. Utilizarea unui sac pentru spalare poate preveni aceste incurcaturi si poate mentine bretelele intr-o stare mai buna.
    • Protejarea altor articole: Sutienul poate avea accesorii metalice sau alte componente care ar putea deteriora alte haine sau lenjerie in timpul spalarii. Sacul pentru spalare asigura o bariera de protectie intre sutien si celelalte articole din masina de spalat.
    • Prevenirea decolorarii: In cazul in care sutienul are culori intense sau decorative, exista riscul ca aceste culori sa se transfere pe alte articole in timpul spalarii. Folosirea unui sac pentru spalare poate limita acest risc si poate mentine culorile sutienului intacte.
    Doty
    DO4993
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Sac pentru spalarea sutienelor la masina de spalat rufe BraProtection, poliester, inchidere cu fermoar, 28x19cm, crem, Doty®️

    16 alte produse in aceeasi categorie: