Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
Review (0)
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Review (0)
361,74 lei677,17 leiPret de baza Pret
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
Review (0)
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
Cutie depozitare 6 ceasuri de lux , 3 ochelari, sertar pentru bijuterii, inchidere cu clema, culoare cires
  • -52,31%
Review (0)
350,44 lei734,83 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Smartwatch V9 Ultra 2 Doty®, 2 bratari, Cadran personalizat NFC AI Asistent vocal, Sport Tracker inteligent, 1.53 inch

    Review (0)
    390,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Smartwatch V9 Ultra 2 Doty® cu 2 bratari incluse si incarcator, Cadran personalizat NFC AI Asistent vocal, Sport Tracker inteligent, 1.53 inch, universal, bej/galben

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Smartwatch V9 Ultra 2 Doty®

               Descopera eleganta si tehnologia intr-un singur smartwatch! Cu designul sau rafinat si doua bratari incluse, acest smartwatch nu doar iti completeaza stilul, ci iti ofera si functionalitati avansate pentru a-ti imbunatati viata.

     

              Fie ca esti la birou sau in timpul liber, acest smartwatch elegant iti ofera posibilitatea de a-ti monitoriza activitatea fizica, pulsul cardiac si somnul, ajutandu-te sa iti atingi obiectivele de sanatate si fitness. Cu conectivitate Bluetooth, poti ramane mereu conectat la telefonul tau pentru a primi notificari importante si a controla muzica sau camera telefonului direct de pe incheietura mainii tale.

    Cu doua bratari incluse, poti schimba aspectul ceasului in functie de ocazie sau de preferintele tale de moda. Materialul de inalta calitate si designul ergonomic asigura confortul pe tot parcursul zilei.

    • Apelare telefonica: conectati-va la Bluetooth pentru a apela, marcati de pe ceas, puteti efectua un apel pe ceas; exista contacte si inregistrari de apeluri in interfata de apelare, iar contactele utilizate frecvent trebuie adaugate in setarile din aplicatie.
    • Mesaje: Aceasta functie trebuie sa fie conectata la aplicatia "Wearfit PRO" de pe telefonul mobil pentru a verifica mesajele programelor terte care au setate notificarile pentru mesaje.
    • Monitorizarea somnului: Va inregistra durata si calitatea somnului dumneavoastra incepand cu ora 9 seara pana la ora 9 dimineata urmatoare pentru a va ajuta sa ajustati mai bine timpul de lucru si odihna si sa imbunatatiti calitatea somnului.
    • Stres: Suport pentru monitorizarea stresului, prin monitorizarea schimbarii de presiune a utilizatorului pe parcursul a 24 de ore, utilizand algoritmi stiintifici pentru a afisa presiunea printr-un grafic, astfel incat clientii sa-si poata regla starea in orice moment; 1-29 este relaxat, 30-59 este normal, 60-79 este mediu, iar 80-99 este ridicat.
    • Functia Mett: Suporta functia Mett, convertind toate exercitiile zilnice in valoare Mett si afisandu-le pe ceas si in aplicatie, inregistrand echivalentul metabolismului energetic al unei saptamani de exercitii si formand un grafic vizual pentru a permite clientilor sa-si inteleaga exercitiile mai clar.
    • Monitorizarea pulsului cardiac: Purtati un ceas, cel mai bun loc pentru purtarea acestuia este osoasa de pe incheietura mainii deasupra bratului, puteti monitoriza valoarea pulsului cardiac in timp real, valoarea normala pentru o persoana medie este de 60-90 batai/minut. Apasati start pe interfata pulsului cardiac, valoarea va fi masurata dupa aproximativ 20-30 de secunde, iar detectarea se va opri dupa 60 de secunde, iar valoarea va fi valoarea pulsului cardiac in momentul opririi detectarii.
    • Tensiunea arteriala: In timpul testarii, va rugam sa va asezati mainile pe plan, valoarea tensiunii arteriale va fi afisata in decurs de un minut. Oxigenul din sange: intrati in functia de oxigen din sange, apasati start pentru a incepe testul, saturarea normala a oxigenului din sange este de aproximativ 94-99%.
    • Sporturile in aer liber: o varietate de sporturi in aer liber, puteti monitoriza datele exercitiului dumneavoastra mai precis, in acelasi timp monitorizarea pulsului cardiac va fi activata, iar optiunile de oprire sau pauza pot fi setate pe interfata modului de exercitiu.
    • Contor: Activati aceasta functie pentru a seta timpul de numaratoare inversa dupa dorinta dumneavoastra si pentru a o porni.
    • Functia NFC: 1.
    • Exercitii in interior: O varietate de exercitii in interior pot monitoriza datele exercitiului dumneavoastra mai precis. In acelasi timp, monitorizarea pulsului cardiac va fi activata, iar optiunile de oprire sau pauza pot fi setate pe interfata modului de exercitiu.
    • Inregistrarea exercitiului: Trageti in sus pentru a vizualiza numarul de pasi pe care i-ati parcurs, consumul de calorii si distanta parcursa in ziua respectiva. La miezul noptii, datele zilei vor fi salvate si resetate la zero.
    • Camera Bluetooth: Trebuie sa intrati in functia de camera din aplicatie, agitati ceasul inainte si inapoi de mai multe ori pentru a controla in mod remot aparatul de fotografiat. Muzica Bluetooth: Dupa conectare si apelare Bluetooth, puteti reda si controla muzica de pe telefon.
    • Calculator: Puteti efectua calculatii simple.
    • Cronometru: Activati aceasta functie pentru a utiliza cronometrul.
    • Vremea: Dupa conectarea telefonului mobil pentru a sincroniza datele, puteti verifica vremea zilei.

                              

    Smartwatch V9 Ultra 2 Doty® se va conecta prin aplicatia WearfitPro.(vezi QRCode pe instructiuni)

    Pachetul de Carduri: Ceasul poate copia informatiile de pe cardul de control al accesului fizic pe cipul ceasului prin simularea cardului de acces NFC, astfel incat ceasul poate fi folosit ca o cheie.

    1. Deschideti [Pachetul de Carduri NFC] in aplicatie;
    2. apasati [Adaugare Card];
    3. apasati pentru a selecta [Cardul de Usa];
    4. lipiti cardul de usa pe zona de inductie NFC a ecranului;
    5. afisati citirea cardului, nu miscati cardul de acces in timpul citirii; citirea cardului este reusita, Numele setarii implicite ale ceasului este cardul de usa. Ceasul vine cu functia NFC. Zona de sensibilitate se afla in centrul ecranului, fiind echivalenta cu un card de acces gol. Trebuie doar sa copiati informatiile cardului de acces pentru a avea functia corespunzatoare a cardului de acces, ceea ce este convenabil pentru calatorii. Mai multe carduri de acces pot fi suprapuse (suport pentru functia de recunoastere a "Instructiunilor rapide" pe dispozitivele IOS pe telefonul mobil).

    Cum se utilizeaza: de exemplu, pentru un card de acces, puteti gasi personalul de la proprietate pentru a trece cardul de acces corespunzator prin NFC-ul ceasului pentru a avea aceasta functie; unele telefoane Android inregistreaza cardul de acces, iar puteti de asemenea NFC-ul. transcrieti cardul de acces din telefon in NFC-ul ceasului prin.

                                
    Nu rata oportunitatea de a avea un ceas inteligent care sa completeze perfect fiecare tinuta! Alege eleganta si tehnologia intr-un singur pachet.

    Doty
    DO5348
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Smartwatch V9 Ultra 2 Doty®, 2 bratari, Cadran personalizat NFC AI Asistent vocal, Sport Tracker inteligent, 1.53 inch

    16 alte produse in aceeasi categorie: