Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
Review (0)
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Review (0)
361,74 lei677,17 leiPret de baza Pret
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
Review (0)
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
Cutie depozitare 6 ceasuri de lux , 3 ochelari, sertar pentru bijuterii, inchidere cu clema, culoare cires
  • -52,31%
Review (0)
350,44 lei734,83 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, 2 creme de corp/maini, Summer Dream si The Adventure, 50 ml

    Review (0)
    38,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, Pachet 2 creme de corp/maini, aroma Summer Dream si The Adventure, 50 ml

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Set Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, Pachet 2 creme de corp/maini, aroma Summer Dream si The Adventure

    Crema de maini si corp Perfume Jewels Summer Dream este ca o rasfrangere a verii intr-un flacon, capturand esenta vibrarii naturii si prospetimea inconfundabila a sezonului estival.

    • In prima nota, descoperi o explozie de vitalitate sub forma citricelor, in care parfumul suculent al lamaii si al mandarinei se impleteste armonios cu aroma dulce si zemoasa a portocalelor. Aceste arome te invita sa te pierzi intr-un dans jucaus printre razele soarelui, oferind o senzatie revigoranta si energizanta.
    • Pe masura ce te afunzi mai adanc in aceasta calatorie olfactiva, simti un val delicat de flori inflorite imbratisandu-ti simturile. Parfumul imbietor al trandafirului si al iasomiei iti infasoara pielea cu o dulceata subtila si un farmec floral imbietor, precum o briza parfumata ce te imbratiseaza tandru.
    • In culise, notele fructate de mango si cocos aduc o nota exotica si tentanta, completand armonios buchetul olfactiv. Aceste arome adauga o adiere tropicala, invitandu-te sa visezi la plaje insorite si la apusuri spectaculoase de soare, chiar si atunci cand te afli departe de ele.
    • Finalul acestei calatorii parfumate este marcat de o nota lemnos-amara, care adauga profunzime si rafinament intregii compozitii. Lemnul de santal si cedrul confera un echilibru subtil intre dulceata florala si prospetimea citricelor, transformand aceasta experienta olfactiva intr-o poveste complexa si captivanta.

    Crema de maini si corp "Perfume Jewels The Adventure" este poarta catre un univers salbatic si fascinant. In fiecare atingere, infasoara simturile tale intr-o poveste olfactiva plina de mister si incantare, invitandu-te sa explorezi teritorii neumblate si sa descoperi secrete ascunse.

    • Prima nota dezvaluie un amestec energizant de citrice proaspete si fructe exotice. Aromele indraznete de grapefruit si bergamota iti strecoara simturile intr-o excursie plina de vitalitate, in timp ce accentele subtile de fructe tropicale, precum mango si ananas, aduc o nota exotica si imbietoare.
    • Pe masura ce pasesti mai adanc in aceasta calatorie olfactiva, te afunzi in inima padurii, unde descoperi un buchet floral salbatic. Aromele delicate de iasomie si gardenie iti imbata simturile, oferind o senzatie incantatoare de prospetime si rafinament, precum un colt ascuns al naturii inflorite.
    • In culise, notele lemnoase si muscate iti amintesc de umbra copacilor seculari si de povestile nespuse ale padurii. Lemnul de cedru si moscul adauga adancime si mister intregii compozitii, invaluindu-te intr-o atmosfera intunecata si enigmatica, precum o calatorie prin intunericul padurii in cautarea aventurii.
    • In final, o nota de ambra calda si senzuala inchide aceasta calatorie olfactiva, lasand in urma o amprenta puternica si inconfundabila. Acest final incantator iti aduce aminte ca fiecare aventura este un capitol nou in povestea ta, iar "Perfume Jewels The Adventure" iti este ghidul de incredere in aceasta calatorie spre necunoscut.

                              

      !Contine ulei de masline!  Beneficiile uleiului natural de masline pentru piele sunt bine-cunoscute, conferind hidratare intensa si nutritie profunda, lasand pielea catifelata si supla. Imbogatita cu vitamine si antioxidanti, aceasta crema este perfecta pentru a-ti revigora si reimprospata pielea in fiecare zi.

    Setul format din cele 2 creme Perfume Jewels Summer Dream si The Adventure nu este doar un simplu set de creme, ci o calatorie olfactiva prin frumusetea si prospetimea verii combinata cu misterul naturii, capturata intr-un flacon. Este o poveste parfumata care iti imbratiseaza simturile si te indeamna sa te bucuri de fiecare moment al acestui sezon magic.

    DO5367
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, 2 creme de corp/maini, Summer Dream si The Adventure, 50 ml

    16 alte produse in aceeasi categorie: