Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
Review (0)
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Review (0)
361,74 lei677,17 leiPret de baza Pret
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
Review (0)
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
Cutie depozitare 6 ceasuri de lux , 3 ochelari, sertar pentru bijuterii, inchidere cu clema, culoare cires
  • -52,31%
Review (0)
350,44 lei734,83 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, 2 creme de corp/maini, aroma The Adventure si Soul Beauty,

    Review (0)
    38,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, Pachet 2 creme de corp/maini, aroma The Adventure si Soul Beauty, 50 ml

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Set Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, Pachet 2 creme de corp/maini, aroma The Adventure si Soul Beauty

    Crema de maini si corp "Perfume Jewels The Adventure" este poarta catre un univers salbatic si fascinant. In fiecare atingere, infasoara simturile tale intr-o poveste olfactiva plina de mister si incantare, invitandu-te sa explorezi teritorii neumblate si sa descoperi secrete ascunse.

    • Prima nota dezvaluie un amestec energizant de citrice proaspete si fructe exotice. Aromele indraznete de grapefruit si bergamota iti strecoara simturile intr-o excursie plina de vitalitate, in timp ce accentele subtile de fructe tropicale, precum mango si ananas, aduc o nota exotica si imbietoare.
    • Pe masura ce pasesti mai adanc in aceasta calatorie olfactiva, te afunzi in inima padurii, unde descoperi un buchet floral salbatic. Aromele delicate de iasomie si gardenie iti imbata simturile, oferind o senzatie incantatoare de prospetime si rafinament, precum un colt ascuns al naturii inflorite.
    • In culise, notele lemnoase si muscate iti amintesc de umbra copacilor seculari si de povestile nespuse ale padurii. Lemnul de cedru si moscul adauga adancime si mister intregii compozitii, invaluindu-te intr-o atmosfera intunecata si enigmatica, precum o calatorie prin intunericul padurii in cautarea aventurii.
    • In final, o nota de ambra calda si senzuala inchide aceasta calatorie olfactiva, lasand in urma o amprenta puternica si inconfundabila. Acest final incantator iti aduce aminte ca fiecare aventura este un capitol nou in povestea ta, iar "Perfume Jewels The Adventure" iti este ghidul de incredere in aceasta calatorie spre necunoscut.

         In adancul fiecarei suflete frumoase se ascunde o poveste extraordinara, iar crema de maini si corp "Perfume Jewels Soul Beauty" este expresia acelei povesti intr-un univers olfactiv captivant si emotionant. Imbogatita cu un buchet olfactiv ce evoca sensibilitatea, gratia si puterea feminina, aceasta crema te invaluie intr-o experienta senzationala ce iti trezeste simturile si iti implineste sufletul.

    • La prima atingere, descoperi o nota luminoasa si optimista, ce te indeamna sa visezi si sa iti implinesti aspiratiile. Aromele proaspete si revigorante ale citricelor, precum lamaia si bergamota, iti deschid inima si iti confera energie, ca o rasarita plina de promisiuni intr-o dimineata de primavara.
    • Pe masura ce explorezi aceasta calatorie olfactiva, simti cum te invaluie un buchet floral delicat si ademenitor. Esenta senzuala a trandafirului si a iasomiei iti mangaie simturile, aducand o dulceata rafinata si o eleganta subtila, ca un dans incantator pe campuri inflorite in lumina calda a lunii.
    • In culise, notele lemnoase si ambra adauga profunzime si mister acestei compozitii olfactive. Lemnul de cedru si vanilia iti imbratiseaza sufletul cu o caldura blanda si linistitoare, aducand o senzatie de confort si siguranta, precum o imbratisare din partea unei persoane dragi.
    • In final, un acord subtil de mosc si chihlimbar inchide aceasta calatorie olfactiva intr-un moment de intimitate si armonie. Aceasta nota calda si senzuala te invaluie cu un sentiment de pace si implinire, amintindu-ti ca frumusetea interioara si armonia sufleteasca sunt cele mai pretioase comori ale vietii.

                              

     !Contine ulei de masline!  Beneficiile uleiului natural de masline pentru piele sunt bine-cunoscute, conferind hidratare intensa si nutritie profunda, lasand pielea catifelata si supla. Imbogatita cu vitamine si antioxidanti, aceasta crema este perfecta pentru a-ti revigora si reimprospata pielea in fiecare zi.

    Setul format din cele 2 creme Perfume Jewels The Adventure si Soul Beauty nu este doar un simplu set de creme, ci o invitatie catre o aventura neuitata, in care descoperi frumusetea si misterul naturii in toata splendoarea sa combinata cu calatoria in lumea fermecata a frumusetii interioare si exterioare, unde puterea, gratia si sensibilitatea se impletesc armonios pentru a crea o experienta olfactiva unica si memorabila.

      Este o poveste parfumata care iti imbratiseaza simturile si te indeamna sa te bucuri de fiecare moment.

    DO5369
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Set Cadou Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer, 2 creme de corp/maini, aroma The Adventure si Soul Beauty,

    16 alte produse in aceeasi categorie: