Cutie de culoare negru cu interior de carbon  Watch Winder,pentru 2 ceasuri automatice
  • -38,39%
Review (0)
390,04 lei633,08 leiPret de baza Pret
Caseta Lux de Depozitare Ceasuri 20 Spatii pe 2 nivele ,Lemn negru mat , inchidere cu clema
  • -46,58%
Review (0)
361,74 lei677,17 leiPret de baza Pret
Dispozitiv Intoarcere Ceasuri Automatice Watch Winder 2+0 Negru
  • -51,52%
Review (0)
361,72 lei746,13 leiPret de baza Pret
Cutie depozitare 6 ceasuri de lux , 3 ochelari, sertar pentru bijuterii, inchidere cu clema, culoare cires
  • -52,31%
Review (0)
350,44 lei734,83 leiPret de baza Pret
  • Nou

    Set de constructie DIY educativ, model robot, 142 piese, multicolor, Doty®

    Review (0)
    49,00 lei
    cu TVA
    Ultimele produse in stoc

    Set de constructie DIY educativ, model robot, 142 piese, multicolor, Doty®

    Cantitate :
    Hurry Up Only 1 Items left items
    • Comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam livrarea oriunde in tara urmatoarea zii
    • Unele produse se pot livra in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti, de LUNI pana VINERI. Pentru comenzile plasate plasate pana in ora 14:00
    • Plata la livrare sau cu cardul sau cu cardul
    • Retur simplu si gratuit, in 30 de zile

    Set de constructie DIY educativ

    Descopera setul de constructie DIY Robot – un kit fascinant cu 142 piese metalice care iti va transforma copilul intr-un mic inginer! Acest set nu este doar o jucarie, ci o modalitate ideala de a dezvolta abilitati esentiale precum coordonarea mana-ochi, indemanarea, inteligenta si creativitatea. Cu ajutorul acestui kit, copiii vor invata sa construiasca un model complex de robot, dezvoltandu-si gandirea logica si abilitatile de rezolvare a problemelor.

    Jucariile DIY (Do It Yourself) joaca un rol esential in dezvoltarea copiilor, contribuind semnificativ la imbogatirea experientelor de invatare si la stimularea diverselor abilitati

    1. Dezvoltarea creativitatii si imaginatiei
    Jucariile DIY ofera copiilor libertatea de a construi si crea obiecte unice, stimuland astfel imaginatia si creativitatea. Fiecare proiect finalizat este rezultatul propriilor idei si alegeri, ceea ce ii ajuta sa gandeasca in afara tiparelor si sa fie inventivi.

    2. Imbunatatirea abilitatilor motorii
    Manipularea pieselor mici si asamblarea acestora dezvolta coordonarea mana-ochi si abilitatile motorii fine. Aceste abilitati sunt fundamentale pentru sarcini precum scrisul, desenul sau utilizarea diferitelor instrumente in viata de zi cu zi.

    3. Stimularea gandirii logice si a rezolvarii problemelor
    Prin asamblarea unor structuri complexe sau rezolvarea unor puzzle-uri, copiii isi dezvolta capacitatea de a analiza si a gasi solutii la provocari. Jucariile DIY incurajeaza gandirea logica, planificarea si luarea deciziilor, toate acestea fiind importante pentru succesul academic si viata personala.

    4. Invatarea prin experimentare
    Jucariile DIY permit copiilor sa experimenteze in mod direct si sa inteleaga concepte stiintifice, matematice sau tehnice prin joc. De exemplu, construirea unui robot din piese ii poate invata despre principiile mecanicii sau ingineriei.

    5. Cresterea increderii in sine
    Finalizarea unui proiect DIY ofera un sentiment profund de realizare, care creste stima de sine si increderea copiilor in propriile abilitati. Faptul ca reusesc sa creeze ceva cu propriile maini le ofera satisfactie si mandrie personala.

    6. Dezvoltarea rabdarii si a perseverentei
    Jucariile DIY necesita timp si concentrare, iar procesul de construire ii ajuta pe copii sa invete sa fie rabdatori si sa persevereze chiar si atunci cand intampina dificultati. Ei descopera ca succesul vine din munca si din efort continuu.

    7. Imbunatatirea abilitatilor de colaborare
    Adesea, copiii aleg sa se joace impreuna cu prietenii sau familia. Jucariile DIY favorizeaza cooperarea, invatandu-i pe copii sa lucreze in echipa, sa comunice eficient si sa imparta idei sau resurse.

    8. Consolidarea legaturii copil-parinte

    Mai mult decat atat, acest set ofera si oportunitatea de a consolida legatura intre copii si parinti, oferindu-le o activitate comuna de construire, dar si sansa de a socializa si colabora cu alti copii, transformand orice moment de joaca intr-o experienta educativa si distractiva!

    Construieste, invata si creeaza amintiri de neuitat!

    Doty
    DO5581
    1 Obiect

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Set de constructie DIY educativ, model robot, 142 piese, multicolor, Doty®

    16 alte produse in aceeasi categorie: